Post by unapmanager on Feb 18, 2022 12:14:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox token modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyuna nifrət edirəm, o, sadəcə yükləmir, ÇOX QİYMƏTLİDİR!
Bu, həqiqətən gözəl oyundur, ancaq iki pulsuz səviyyənin olması xoşuma gəlmir. Tam versiyanı pulsuz etmək həqiqətən zəhmli olardı və mən daha yüksək qiymətləndirərdim.
Earn to Die 2 Karera pyec
Bələdə
dunyadaki en gozel oyun budur men cox beyendim👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍
Mənimçün çox maraglıdı bu oyun ama üçüncü səvyəyə keçə bilmirəm
Yaxşı oyun, amma zəhmət olmasa bunu edə bilərsiniz ki, oyuna 1-ci səviyyədə başlayanda qılınc qələmi ilə başlayın ki, bir az daha asan olsun
Draw a Stickman: EPIC 2 ผจญภัย wjcr
Mən balaca olanda bunu oynayırdım. Hələ də sevirəm. Ən çox sevdiyim şeylərdən biri personajlarınızı çəkməyə çalışarkən nə qədər asan olmasıdır.
Pulsuz idi, amma qalan missiyalar üçün pul ödəməliyəm, sadəcə axmaqlıqdır
Bu əyləncəlidir, sadəcə bir az gecikmədir, bilirsiniz ki, bəzən digər fəsilləri oynaya bilmirsiniz? Tam versiyanı pulsuz etsəniz, onların yaradıcısını satın almalısınız ki, bu yaxşı olardı. Bəli başa düşürəm
bu oyun gözəldir qəbul edin
Bir ildən sonra rəyim eynidir. Mən başa düşürəm ki, insanların oyunu almadan əvvəl onu sınaqdan keçirməsinə icazə vermək üçün cəmi 2 fəsil var, lakin əgər pulunu ödəməli olduğumuz lənətə gəlmiş bir oyun etmək niyyətindəsinizsə, o zaman "pulsuz 2 fəsil"lə belə narahat olmayın, çünki insanların yeganə səbəbi bu oyunu quraşdırmaq onun pulsuz olmasıdır, rəylərin yarısı yalnız birinci hissəni nəzərdən keçirir, ona görə də siz bütün oyunu pulsuz edə bilərsiniz.
Mən tam versiyanı aldım, lakin bir neçə həftədən sonra o, tam versiyada mənə heç nə etməyə icazə vermədi. Mən onu yenidən quraşdırdım, ancaq bütün tərəqqimi sıfırladı. Mən həqiqətən bu oyunu tövsiyə etmirəm.
Əlaa
İlk iki səviyyədən çox xoşuma gəldik, amma üçüncüsü sizi üçüncü səviyyəni almağa məcbur edir, düzünü desəm, sadəcə vaxt itkisidir
Bəli, mən oyunu bəyənirəm, bəli, hər şeyi bəyənirəm, amma rəsmləri böyütməməyinizi də sevmirəm, həm də pulsuz olanları axtararkən oyunu oynamaq üçün həmişə 2-3 dollar ödəməyinizə nifrət edirəm. Tamamilə pulsuz bir hekayə yarada bilsəniz, yaxşı olardı.
Sevdiyim oyun üçün əla ideyadır ki, siz personajları çəkə, silah çəkə və siçovullar və tısbağalar kimi şeylərlə döyüşə biləsiniz. Bu, mənim kimi uşaqlar üçün çox əyləncəlidir və onu sevirəm.
Draw a Stickman: EPIC 2 Adventure gsq
Draw a Stickman: EPIC 2 Aventure xiq
Mən bu proqramı bəyənirəm, çünki rəsmləriniz canlanır. Siz şəkil qələmi, qılınc qələmi və digər qələmlər kimi müxtəlif qələmlər tapa bilərsiniz. Oyun belə əyləncəlidir!
2 ulduz almağımın bəzi səbəbləri var. 1. Bu oyun davam etmək üçün ödənişlidir 2. Mən hətta böyütmək və ya kiçiltmək belə bacarmıram 3. Başqa karandaşlara ehtiyacınız olduğu üçün digər rəngli dostları əldə etmək mümkün deyil. Bu, 2 ulduz verməli olduğumun 3 səbəbidir, oyunu davam etdirmək istəyirəm 😭😭😭
Mən 1-3-cü sinifdə oxuyanda bütün səviyyələr pulsuz idi. "Azad?" Sanki.
Əla oyun amma 2 oynayıram amma 3 kiliddir sadəcə gözləyirəm açıb amma işləmir😤
Gözəl hekayə və yaxşı təcrübə. Və mən bu oyundan həzz alıram, sənət üslubunu bəyənirəm. Və buna bənzər daha çox oyun görmək istəyirəm.
Fikrimi dəyişdirdiyimi bilirsiniz, bu oyun çox pisdir, çünki 3-cü fəsli oynamaq üçün tam versiya üçün pul ödəməlisən, demək istəyirəm ki, bizə nə etmək o qədər xoşdur ki, bu oyun pisdir, pul ödəmək istəməsən, bu oyunu əldə etmə. zəhmət olmasa bu oyunu düzəldin onu pulsuz edin zəhmət olmasa bu işi düzəltsəniz rəyimi dəyişdirə bilərdim
Kaş ki, hələ də yaxşı olaydı, Amma hər dəfə növbəti düyməsini basanda donur!, Zəhmət olmasa düzəldin!
Yaxsisi amma 3 cusu pulnansi
Mən Drawn Mode oynayanda gözləyin, lakin onun yüklənməsi Yüklənməsi 10000000000 saat çəkir, onu pulsuz edib düzəldə bilərsiniz
İçində pul lazımdır
Bu, tamamilə dəhşətli idi, mən ona o qədər nifrət edirəm ki, internetim söndürülsə belə, gecikir və bildim ki, siz ona fayllarınıza və fotoşəkillərinizə giriş verməlisiniz, əks halda oynaya bilməzsiniz. Bu, asanlıqla oyun mağazasındakı ən pis oyundur
Bu, indiyə qədərki ən nostalji oyundur, 2015-ci ildə xatirələri geri qaytarır, o qədər sərin və rahatdır ki, mən bunu çox sevirəm. Bu oyunu hazırladığınız üçün təşəkkür edirəm
Bu yaxşı oyundur!!!!! 41 dəqiqə ərzində aşağıda çəkildim!!! Bir nasazlıq var. 1. Mən girişi oynayıram və 7-ci fəslə keçmədən qılınc qələmini tapdım. Bu təsadüfdürmü? Zəhmət olmasa bunu düzəldin ki, onu daha maraqlı oynaya bilim. Və əlavə xəritə yarada bilərsinizmi? Dostunuzu xilas etdikdən sonra şəhər həyatı xoşunuza gəlirmi? Yoxsa korrupsiya qayıdır: mutant mürəkkəb hörümçək yenidən doğulur? Onun cəmi 8 səviyyəsi və olduqca darıxdırıcıdır. Zaman qrafiki sadəcə geri qayıdır və geri qayıdır və xüsusi bir şey olmur. Hər halda, yaxşı oyundur!
Cox gozəldi ama 4 ulduz verdim cunku qalan bolumlar pulludu 😪
Hey, bu oyunu bəyənirəm, amma siz onu STICK MAN EPIC 2 DEMO adlandırmalısınız, niyə 3-cü fəsil kilidlənir, həmişə səhvin baş verdiyini deyirdi, lakin bu, səhv deyil, sadəcə tam oyun üçün pul xərcləməmizi istəyirsiniz!!! İnsanlar tam oyunu oynamaqdan çox xoşbəxt idilər, lakin bu, tam oyun deyil və buna görə də 4 ulduz buraxdım və oyunu daha da yaxşılaşdırdım!!!
bir neçə ay əvvəl oyun üçün pul ödədim, onu yenidən quraşdırmaq qərarına gəldim və indi yenidən ödəməyimi istəyir alış-verişləri bərpa etmək üçün də seçim yoxdur? Həqiqətən, mənim bir neçə dollar ödədiyim və indi daha oyunu belə oynaya bilməməyim pisdir.
Onun super çaşqınlığı Şəkillərinizi və ya başqa bir şey qoymasanız, oyun heç vaxt işləməyəcək və siz sadəcə olaraq bu statik ekran kimi qalmağa davam edirsiniz
Mən bu oyunu sevirəm, amma tam oyun üçün pul ödəməlisinizsə niyə reklam yerləşdirirsiniz? İstənilən şəkildə pul qazanırsınız! Bundan əlavə, bəzi avatarlar yaratmaq üçün bonus rəngləri əldə etməlisiniz, lakin onların hamısını əldə etmək üçün pul ödəməlisiniz! Üstəlik, indi dostumu pislikdən xilas etmək üçün pul ödəməliyəm kimi düşdüm.
Öz xarakterinizi necə çəkə biləcəyinizi və günü xilas etmək üçün sərin bir macəraya çıxmağınızı çox xoşlayıram, amma kimisə çəkmək istədiyiniz zaman bütün rənglər mövcud deyil və o qədər də reklam yoxdur, bu da yaxşıdır. Bunu oxuyan hər kəs bu bir oyun ola bilər. onlar üçün
Oyun parlaqdır. AMMA GÖZLƏYİN, bir neçə aydan sonra qayıtdım və aldığım bütün əşyalar getdi. Zəhmət olmasa bu nasazlığı düzəldin. EDIT: Cavabım daha gözəl soruşmaq üçün dedi. Mən sənin və oyunun haqqında pis heç nə deməmişəm. Bunun üçün 3-dən 1-ə endirdim
Əla oyun, amma təəssüf edirəm ki, tam oyun üçün pul ödəməlisən, onun pulsuz olmasını arzulayıram, amma o, pulsuz və ya daha az qiymətli olsaydı, yüksək qiymət verərdim ($1.99 gəlin!) ONU MÖHTƏŞƏMDİR!!!!!! !!!🌳 (download etdiyiniz zaman ağacı əldə edəcəksiniz)
qrafik əladır və idarəetmələr də yaxşı idi, amma oyunu bitirəndə bütün oyun məlumatımı sildi. proqramı açanda dostumu xilas etməyimə baxmayaraq oyun əvvəldən başladı. Hər şeyi silməzsə, başqalarına tövsiyə edərdim. o zaman əla oyundur...