(Android) Super Stylist Fashion Makeover cheat code neskončno število točk
Feb 18, 2022 12:26:41 GMT
Post by unapmanager on Feb 18, 2022 12:26:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno število točk ▞▞▞
▞▞▞ Super Stylist Fashion Makeover 2022 version ▞▞▞
Tej igri dajem zvezdico Too, ker se nenehno pojavljajo oglasi vsakič, ko nekaj narediš, v zadnjem času pa zamrzne vsakič, ko poskušam nekaj narediti, tako da ne morem nadaljevati v igri in je res slabša, še posebej, ko plačam za igranje včasih
Odlična igrica!!!!! Priporočam vsem!!!!! In ko jo enkrat začneš igrat ne moreš nehat!!!!! Tako nadaljujte s kakšnimi updejti, da bo še boljša, čeprav je zdaj odlična!!!!!
Užival sem v igranju te igre. Moj predlog je, da dodate več odtenkov šmink, senčil in pričeske, ne da bi morali plačati z diamanti. In prosim skrajšajte oglase. Hvala vam. 😉
Na splošno je odlična igra, toda dogodek, ki se dogaja, je puzzle igra, v kateri zberete koščke sestavljanke in jo naredite pravilno, vendar je zame tako zmedeno, ker razumem prav in piše, da se motim, da sem razočaran! Moral bi dodati vadnico. Težko mi je!
Super jezna! To aplikacijo sem moral izbrisati, ker je bila moja aplikacija napake, nato pa, ko jo namestim, moram začeti vse od začetka.
Všeč mi je igra, fantastična je 😁 vsa oblačila, nakit, laki za nohte, pričeska, ampak oglasi so res grozni in niso tako lepi za videt in velikokrat pride, da je tako frustrirajoče 😑🤔😱🤬😡🤮 in ti oglasi umazanih iger oz. oglasi niso dobri za otroke, najstnike jim dajejo slabo sporočilo. In če pošiljate oglase, pošljite včasih dobre in zdrave oglase in ne videoiger v PlayStationu, nas bodo te igre pritegnile in se bomo igrali, če želimo.
To igro igram že kar nekaj časa. In moram priznati, da sem precej odvisen od tega. V sami igri je veliko različnih iger, ki temeljijo na modi. In dejanski stilski del je odličen s fantastično paleto čudovitih oblačil. Ljubi ljubezen ljubi to!!! Xx
Ta igra je dobra, vendar je tudi ta igra dobila takooooooo veliko oglasov, da sem se je nekako naveličal
Všeč mi je igra, vendar se obtičate na ravni 120.. Prosim dodajte več ravni...Ni mi všeč, kako dolgo morate čakati, preden se dodajo nove stopnje...popravite to in dal vam bom 5 zvezdic
Zelo kul igra.
Super igrica!! Samo mi je všeč, ker več nastavljene stvari plačujejo.
Super Stylist Fashion Makeover ভূমিকা নিয়ে খেলা aui
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulācijas spēles ocxm
Res dobra igra! Obožujem to!!! ❣️🌈
nadležen !! bilo bi lepo igrati te aplikacije, izgubljam čas z oglasi .. resno, lahko zmanjšam vsako igro z oglasi !!!!! ni tako smešno! veliko pip izgubljenega časa ne morem več uživati!
Uredu igrica, ampak tedenska naloga za zbirko ne dela popravite, prosim
Super styliste : mode en folie Jeux de rôles lsn
Modna revija se zatika! Ne morem igrati! Kako lahko shranim napredek v igri v Google Račun? Brezplačno servisiranje strank. Pred tem ni bilo tako. Moraš porabiti nekaj denarja, da jim služiš. Vljudno prinesite to nazaj.
Všeč mi je ta igra, to igro bi moral poskusiti. Mimogrede, nimajo težav z internetom in krasna igra je tukaj za vas in ko je bila izdana sem mislil, da je to izguba časa, kot pa sem po enem tednu videl, kako moja sestra igra to igro, nato pa sem ji vzel telefon in poskusil in videl sem, da je ta igra pokvarjena (tako dobra). Dobil sem nekaj novih stilov iz te igre in mi je bila všeč hvala in ostani doma, ostani varen, pazi😁
Priporočam, da je igra brez povezave in manj časa.
Super Stylist Fashion Makeover Lakon Peranan ucqu
To je zelo lepa igra, vendar prosim dodajte možnost dekoracije, potem je to zelo zelo zelo lepa ❤️😍 hvala, ker ste prebrali to objavo
Tako sem razburjen, da sem igro po nesreči izbrisal. Za vse sem plačal veliko denarja. Vsi morate doseči, da se lahko, če se odjavite, vrnete v prvotno igro. Sploh nočem več prenesti in začeti znova. Vsi jemljete ljudem denar ... smh
Na splošno mi je všeč igra. Moje največje težave so a) zakaj predmeti, ki ste jih uporabljali prej, naključno prikazujejo, da jih morate kupiti, da jih uporabite? In b) zakaj pri igri 'izberi škatlo' nikoli ne prideš mimo šeste škatle? Zdi se, da je načrt, da boste za igro porabili bogastvo.
kul
Uživam v tej igri, ampak zakaj, ko sem plačal brez oglasov, še vedno prejemam oglase 😐
Zabavno in rada se preoblačiš za različne priložnosti in ljudi. Od oblačil, pričesk in ličil. Super srčkano in zabavno! Izzivi so zabavni. To igro sem igral že nekaj let in kar nekaj napak je bilo popravljenih/odpravljenih. Zabavajte se ob igranju vsem. 😁👍🏼
Sem na nivoju 3 in že imam 2 nemogoča stila brez nakupa diamantov, ta igra je popolna izguba časa in ni zabavna, kdor želi plačati, da bi lahko igral, to ni dobro!! In med vsakim zaslonom so oglasi, sovražim to!!
Potrebujemo nove zgodbe, več pričesk, med katerimi lahko izbiramo in ustvarimo način, kako lahko oblikujemo (prosti slog z lasmi) več lokacij za fotografiranje, nove like in prosimo, da povečate biser s 5 na 25 ali 15
Full kull je! Moj najljubši:)
Ni mi všeč ker je preveč prostora😐😑😑😑😐😐😐😯😯😯😣😣😣
Všeč mi je ta igra. Zaradi nje razmišljate o svojih modnih možnostih.
Všeč mi je vse pri tej igri! Nenehno jo igram in še nobena igra tega ni storila. Oblačila, dodatki, modeli, ličila so bleščeča! Prosim, dodajajte več. Tako bom žalosten, da ne bom mogel več igrati. Tudi vi vsi, 👏 bravo!!
Igra mi je bila všeč, vendar se je kar naprej zapirala. Ne glede na to, kaj sem naredil, sem poskušal izbrisati in znova naložiti, vendar še vedno ne deluje in izgubil sem ves svoj napredek. 😡😡
To je lepa igra, vendar postane res dolgočasna in ponavljajoča se po približno 50 stopnjah; stranke, oblačila, dodatki itd. so zelo omejeni (ni veliko raznovrstnih, kot so šali, palčniki, klobuki itd.) Še bolje bi bilo, če bi naš lik imel zgodbo, namesto da bi stal kot kip na enem mestu. veliko oglasov, postane res frustrirajoče. Na splošno je to dobra igra, vendar bi jo bilo treba veliko izboljšati
Prosimo, poiščite način, da popravite oglase, preveč jih je vsakič, ko je oglas vsaki 2 minuti, to je tako frustrirajuće 😫 😒 Ne morem niti uživati v igri brez predvajanja oglasa