Post by unapmanager on Feb 18, 2022 12:29:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno primogems ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
odlično
Boooooooooo Bedna igra😠
Obožujem to igro, ki jo igram, odkar je pravkar izšla in sem si čez nekaj časa vzel premor in je še vedno najboljša Všeč mi je grafika Všeč mi je vse!!!
Igra je v redu, vendar ne morem zapustiti, ko končam igro.
Zakaj nimajo igralca?
Nisem prepričan. Nisem ga niti igral, ampak sem šel na spletno stran do pravilnika o zasebnosti in je pisalo, da pogled ni varen. Nisem prepričan glede te igre. Všeč pa mi je ideja, ki stoji za tem.
Tako leggit, ko hočem hoditi in legg in legg
4 zvezdice, ker morate dati do 20 kovancev, 10 draguljev v eni zmagi, če izgubite, morate dati 10 kovancev, 5 draguljev. In dodajte več orožja do cene 100 kovancev. Prosim 😕😕😕😕 Ne morem igrati battle royal, ker pred začetkom vedno piše, da je povezava izgubljena
To je dobro in vse, vendar je pretežko zaslužiti denar in dragulje
Igra je neverjetna
Zanič je, fantje s krampi me udarjajo s petih milj, ljudje se združujejo, ni dovolj plena. Preiskal sem dve veliki zgradbi takoj, ko sem pristal in ni bilo nobenega orožja, nič
Ta igra niti ne more zagotoviti, da bi igra delovala pravilno. Izkusil sem, da je klepet poln botov. KJE JE GUMB, DA LAHKO POŠILATE POROČILA O HEKERJIH??? Veliko sem jih videl. Zato to ocenjujem z 2 zvezdicama.
Igra je zelo dobra, vendar ima razvijalec, če je mogoče, napako igre zame, zdaj bom igral v igri, da bi se boril. Ampak igra zame, ko sem končal igro, vidim, da ni daj mi XP, denar ali diamante. To je napaka v igri. Prosim popravi. Prej ni bilo tako.
Ta igra je dobra, vendar vam morajo zagotoviti manj zdravja, nevihta pa počasnejša in narediti manj škode.
To je najboljša igra, ki mi je všeč, saj je toliko predmetov, pušk, preobleke in če vam preobleke niso všeč, lahko naredite svojo BEST...GAME...EVERRR!
dobra igra nekaj uniči igro v battle royale je belec, ki pobija vse v preddverju, ali lahko narediš nekaj, da nehaš pobijati vse v preddverju
Grozen nadzor in zelo težko je zaslužiti denar in xp. Mislim, da bi moral biti sposoben narediti veliko več škode tudi s streli v glavo.
Mislil sem, da ste rekli, da lahko igramo battle royale v ekipi
ta igra je dobra za igralce
Posodobil sem in še vedno ne dovolim izdelave, prav tako ste kupili 20 hamsteraze v nori prodaji in niste dobili nobenega sem dobil 100 kovancev, samo ne eksploziva.
Save The Girl Casual via
Pliys eree denar
Igra Neeee Boring ni fotnite, vendar mi je všeč koža, vendar o tem nisem prepričan
Spremeni Battle Royale nazaj Jaz sem šele na šesti stopnji in ti si spremenil Battle Royal za igralce, ki so na ravni 99. Sovražim tvojo neumno igro, da je tako neumna
Prvič, ko sem jo igral na svojem računalniku in ... vau, bilo je super, kot da ima fire ak47 (in to je ena mojih najljubših pušk) še naprej delaj na svojih igrah!😃
Ko igram to, se naloži kajne? Ko pa zapustim igro in se vrnem k igri, je treba igro več prenesti
Ak, to je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, bila je odlična izkušnja in predlagam, da jo poskusite.
Mad GunZ - shooter game 在线射击游戏 動作 qzb
Igral sem na to odlično dva tedna in mi ne bo dovolil igrati na spletu z nikomer SRAMOTA
zdravo rabim pomoč. moj sin je pomotoma kupil v vaših igrah. in je vreden 5.000,00. mi lahko pomagate pri vračilu tega denarja, prosim. v upanju na vašo prijazno obravnavo glede tega. 🥺🥺🥺 Pošiljam sporočilo na vaš Facebook in vam pošljem tudi e-pošto. Prosim pomagaj mi. Prosim 😭😭😭. Kupljeni račun je priložen. Prosim prosim
மேட் கன்இசட் கேம்கள் ஆன்லைனில் ஆக்ஷன் cph
Zelo dobra igra. Najraje bi morali to poskusiti vsi, ko vam bo ta igra všeč
bi to igro bolje ocenili, če bi dejansko počistili klepetalnico. Prosil sem tudi za pomoč razvijalsko ekipo glede nekaj napak, ki sem jih imel v battle royal, prebrali so moja sporočila, vendar ne morejo biti niti dovolj profesionalni, da bi odgovorili, zato bom odstranil in odpeljem svoje igre drugam
Igra je super dobra, vendar pištola z ostrostrelcem noče, da je opremim
Res so se potrudili v igri. Dobro opravljeno, da je izgledala kot moja obrt, pomešana s fortnite. Pohvalite igre s pištolami. Resnično cenim to, hvala, ker ste ustvarili to igro.
Ta igra je NEVERJETNA, vendar imam VELIKO hroščev, gumb za izhod ne deluje, izžene me iz tekem in ni vedno gumb za ponovno vzpostavitev, ampak to so vse napake, vendar je to še vedno odlična igra, samo napake je treba popraviti, kot da gumb za izhod ne sveti modro, samo tam in sem kliknil in nič se ne zgodi, nato pa sem igral tekmo, umrl sem in gumb za ponovno pojavljanje se ni pojavil in nato sredi tekme me je vrgel iz tekme in rekel, da prekinem
Mad GunZ: стрелялки онлайн Экшен jvvm
Je dober pri zagonu.....ampak ko bom igral battle royale, bo vedno bila blazna cona, kaj je razlog za to...?ta težava ni samo v mojem telefonu, to se vedno dogaja v mojem fiends mobile😡😡😡 prosim, rešite to težavo takoj..in poskusite zmanjšati število oglasov..
Najboljša FPS igra vseh časov je tako poceni za razliko od pixel gun, prav tako sploh ne zahteva izkušenj ali denarja za razliko od pixel gun, ta igra je tako dobra
Mad GunZ!.'. Kako super majhna igra z veliko ravnmi. Deluje na vaš um in vas nagradi z zabavo, zabavo, zabavo. Preprostih pet zvezdic nagrajenih ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Za nalaganje traja veliko časa. Po 2 ali 3-krat se poskusi uspešno naložiti. prosim popravi to.