Post by unapmanager on Feb 18, 2022 12:32:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugelis primogemų nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
puikus, tai vienas geriausių (ir nedaugelio) retro žaidimų, kuris gerai veikia, ir visi kiti sega forever žaidimai. skirtingai nei mega man mobilusis telefonas su slidžiais jutikliniais valdikliais. Manau, kad toliau jie turėtų sukurti klasikinį „knuckles chaotix“, nes žaidimas yra pakankamai neįvertintas, kaip ir „ristar“, kuris dabar yra ir mobilusis žaidimas. Aš net būsiu patenkintas atnaujinta žaidimo versija tikriausiai dėl to, kad Sonic mania plus su galingu ir spinduliu sėkmė yra pridėta, kurios aš visada norėjau būti viename nuo tada, kai buvau
Šis žaidimas yra gana geras! Jis veikia kaip pamišęs garso gerbėjų žaidimas. Nors 4 lygis/boso lygis yra NEĮMANOMAS
jis nuolat dūžta, kai nueinu 2 colius nuo žaidimo viršaus. Aš net negaliu įveikti pirmojo lygio
Geriausia šio žaidimo versija.
Šis žaidimas yra nuostabus. Praeities / ateities mechanikas sukuria unikalų žaidimą. Šiame žaidime taip pat yra daug paslėptų paslapčių ir jūs niekada nežinote, ką rasite. Šis žaidimas yra tiesioginis sprogimas praeityje. Neplanuota kalambūra. man tikrai patiko
Kodėl muzika tokia bauginanti. Ar jie nori, kad vaikai sapnuotų košmarus?
Sonic CD Classic Action nnd
Tai nuostabus žaidimas, nors būtų geriau, jei būtų versija su patobulinta grafika
Deadliest Dinosaur Hunting Sim Aventură cqi
žaidimas yra toks blogas, kad vos galiu nustoti juoktis iš to, kad šis žaidimas yra pokštas, nes tikriausiai dėl to jis atrodo lengvas, bet iš tikrųjų jis verčia suabejoti savo egzistavimu.
Sonic CD Classic Toiminta ukks
Ne didžiausias Sonic CD gerbėjas
Draugas, aš negaliu pradėti žaidimo, kai pasirodo skelbimas, žaidimas paleidžiamas iš naujo, o tai erzina, pataisykite šį prakeiktą gedimą
Nenaudinga tęsti žaidimo, kai įveikiate ir „sonic“, ir „tails“ su visų laikų akmenimis
tai puiku ir viskas, bet... SPECIALIEJI ETAPAI TIESIOG PER SUNKTI! bet jokiu būdu nesijaudinkite, tiesiog leiskite mums paleisti etapus.
Valdikliai yra sunkūs, o žaidimas turi daug priedų
Nesu tikras, ar apie tai žinote, bet mane domina šis darbas
Mėgstu Sonic kompaktinį diską, bet mano „OnePlus 7Pro“ kadrų dažnis yra SUPER mažas, todėl jo beveik negalima atkurti. Prašau pataisyti.
Muzika puiki, bet aš būčiau palikęs Desert Dazzle kaip pasirinktinę Time Attack zoną.
Užima daug vietos, turėjau ištrinti daugumą mėgstamiausių žaidimų, atsiprašau, man patinka seni garso žaidimai
Sonic CD Classic የእንቅስቃሴ ojp
Man patinka šis žaidimas. Galbūt jie galėtų palengvinti specialiuosius etapus. Be to, būtų geriau, jei 3 time attack bosai turėtų gerą ateitį, o ne tik blogą ateitį, nes man labiau patinka abu ir būtų geriau, jei jie žaidime būtų turėję kumščius Be to, norėčiau, kad jie nebūtų subraižę scenų dykumos akinimo ir galutinė karštligė, jei būtų tokie lygiai, būtų geriau ir įdomu, kokie būtų viršininkai.
Kad šis žaidimas nebūtų baisus, redaguokite: išleiskite „sonic 3“ ir „knuckles“ jau nesijaudinkite dėl „mj“ dainų, naudokite kompiuterį
Sonic CD Classic Acțiune nemj
Man labiausiai patinka garso tikrinimo ekranas, bet.. DONT TYPE 46 12 25
Tai puikus prievadas, tačiau paties žaidimo lygio dizainas visur yra malonus, tačiau žaisti juos vis tiek smagu. Žaidime yra klaida, kai paleidus reklamą muzika nutyla, todėl ją būtų galima pataisyti. Taip pat, prašau, pridėkite pirštines :DDD 🙂🙃😘
Man tai patinka, bet yra ta slapta žinutė, kuri yra baisu, todėl vertinu 1 žvaigždute
Nustebino, kad visa gerbėjų bazė neseniai neseniai nusprendė atsitiktinai pradėti nekęsti šio žaidimo (tas pats nutiko ir Adventure). Šis žaidimas visada bus puikus! Smagus dizainas ir mechanika, fantastiška muzika ir daug daugiau čia! Džiaugiuosi, kad teko patirti šį brangakmenį
Tai buvo mano mėgstamiausias žaidimas vaikystėje. Nemokėjau už reklamą ir vis dar yra skelbimų, grąžinkite man pinigus.
Vieno žaidėjo internetinis žaidimas... Kodėl man reikalingas internetas klasikiniam vieno žaidėjo garso kompaktiniam diskui?? Man nerūpi jūsų prakeikti pirmaujančiųjų sąrašai, norint žaisti šį žaidimą nereikia interneto... Leiskite žaisti neprisijungus ir apsvarstysiu galimybę pakeisti savo apžvalgą.
Per daug skelbimų, o ne žaidimas neprisijungus, o ne žaidimas!
Man patinka kelionės laiku ir garso takelis, bet kodėl pašalinote cd sonic? man labai patinka tas vardas... Bet tu turėjai tai padaryti, jei nugalėtum Metallic beprotybės bosą, būtų puiku, jei pridėtum finalinį karštinės bosą! 😀
Sumokėjau, kad neliktų skelbimų ir vis dar rodau skelbimus, bandžiau atlikti atkūrimo pirkimą ir rodo, kad serveris neveikia. Noriu susigrąžinti pinigus!
Tai klasikinis Sonic žaidimas. Žinoma, tai gaunasi 🌟🌟🌟🌟🌟 Tačiau yra keletas dalykų. Pirma, jūs negalite klausytis „Praeities“ dainų D.A. Sodas. Be to, būtų labai šaunu, jei Knucklesas būtų pridėtas kaip atrakinamas personažas. Taip pat norėčiau neišsaugoti režimo, pavyzdžiui, 1 ir 2, su tomis pačiomis derinimo funkcijomis ir kodais. Galiausiai, ar originalus PAL garso takelis skiriasi nuo JAV ir (arba) JP garso takelio? Jei taip, ar galite pridėti? Dėkojame, kad perskaitėte, jei tai skaitėte, ir tęskite gerą darbą!
Žaidimas nebus žaidžiamas. Mirksi pavadinimo ekrane ir vis paleidžiama iš naujo. Kodėl tu to nepataisysi?
Sonic CD grotuvas Nėra „Wi-Fi“, skirtas „Play Données Mobiles“.
Gedimas, dėl kurio žaidimas nuolat stringa
Man patinka šis žaidimas
Aš net negaliu užbaigti šio žaidimo Seaound boso
Šį žaidimą anksčiau įsigijau savo tėčio paskyroje ir man reikia įdiegti senesnę versiją, kuri neturi itin plačiaekranio palaikymo, kurią turi ši programa, yra tikrai kvaila. Bent jau atnaujinkite seną programą arba leiskite senosios programos savininkams naudoti šią versiją be skelbimų.
Tai, mano nuomone, yra daug geriau nei Sonic 2 mobiliesiems. Jame yra skelbimų, bet ne tiek daug erzinančių ar ilgų skelbimų. Specialieji etapai atrodo keistokai (žiūrint į tave 6 specialųjį etapą), o muzika puiki! SS man buvo šiek tiek panašus į labirintą, o JAV boso muzika man kelia košmarus... Puikus žaidimas!
Gerai