Post by starindosobi on Mar 9, 2022 10:48:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Mysteries: Poisonous Promises ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Mysteries: Poisonous Promises IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Family Mysteries: Poisonous Promises 2022 version ▞▞▞
Цоол игра
Била је то сјајна утакмица, добар посао
Добра графика игре одлична
Не требају вам све моје информације само да бих играо деинсталирану игру
Добра игра, али преглед је кратак и не даје добар осећај игре.
Волим да играм ову игру! То су ваши уобичајени високи стандарди и игра је одлична, као и прича и графика!! Надам се да је ово још једна од ваших серија!! Хвала!!
Ово је пријатна слагалица
Family Mysteries: Poisonous Promises 冒險 kqza
Пустио сам ову демо верзију неколико пута и уживам у њој, само бих волео да нас одведе на више акционих сцена пре него што се заврши. Само претраживање ми заправо не говори да ли ми се свиђа довољно да га купим. Прича, графика и тако даље су одлични, само нема довољно акције.
То је паклена игра. Није лоше.
Зиг заг мог сина татин декан анђео Винцхестер сониц
Волим своју кућу са овим корона вирусом
Засада је добро. Волим све Артифек игре.
Почело је одлично, а затим платите за напредак не хвала
Нажалост, јер је из неког разлога игра хтела да приступи мојим медијима и свим мојим датотекама да бих ја могао да је играм, па сам је деинсталирао. Никада раније нисам имао игрицу која ме је то питала тако да нећу играти ниједну игру ове компаније.
Велики
Свиђа ми се
Ово је сјајна напета игра, наставите са њима!
Воли ову игру!! Заиста могу истражити свој ум!!
Добра игра. Био је забринут за корњачу, али је пуштена на слободу. Леп додир ће купити пуну игру.
Волите овакве игре посебно када састављате оно што се догодило у соби.
Забавно и пријатно
Заиста ми се свиђа игра, али имам исти проблем као и свака друга игра артифек мунди коју играм; исечене сцене постају црне и/или се замрзавају. Уживам у њима и понекад пружају контекст, посебно на почетку бонус поглавља.Графика и прича су лепо урађени; међутим, демо је прекратак да бих одлучио да ли је игра вредна 6,99 долара колико тражим.
Ово је био одличан омиљени уметнички рад и прича би се поново одиграла.
Нисам стекао добар осећај игре да бих знао да ли бих уживао у њој пре него што је купим. Почело је ок
Family Mysteries: Poisonous Promises Pustolovske igre ndqg
Свидела ми се игра ок. Разочаран ценом, посебно са свим стресом корона вируса свуда! 😔
Заиста уживам у овој игри, али молим вас да ову причу испуните без плаћања, желим да завршим ову причу и желим да знам ко стоји иза злочина ове приче
Идем на једну звездицу само зато што не могу да објавим своју жалбу без ње. Ова игра је чиста замка. Уживао сам у игри и после неког времена ми је рекло да купим игру да бих даље играо. Зашто и како то можете учинити етички?
Више!🤣
Добро.
Веома добра игра али НИЈЕ ПУНА 😒👎
Ова игра је била другачија. Заиста нисам марио за "ново?" Карактеристике. Има прилагођена подешавања, брзу мапу путовања, морфолошке објекте, колекционарске предмете и врло кратко бонус поглавље. Многе мини игре нису реаговале па сам морао да их прескочим. Прилично ми је досадило бонус поглавље и било ми је драго када се ова игра завршила. Велика цена за хо-хум авантуру. И даље дајем 4 звездице за помоћ, иако заиста желим да му дам 2 звездице.
Занимљиво и довољно изазовно да му се враћате.Добра утакмица, али могла је и дуже
Лепа игра. Прича је била у реду, али оно што сам заиста уживао је разлика у ХО играма и мини игрице су биле изводљиве и не превише тешке.
Волела сам ову игру
Mental Math Tricks Workout Education jki
Управо завршена главна игра. Уживао ! Занимљива, глатка прича, прелепа графика и лепа табла са доказима која повезује прикупљене доказе који су напредовали у причи. Волео сам урбане сцене, све је изгледало тако добро (са реалистичним осећајем) и уживао сам у снимању зликоваца. Вредно времена и новца. Само бих желео да буде мало дуже. Забавио сам се. Хвала момци!
Одлична игра, више као одличан 1 ниво игре. Уживао сам у првих неколико минута игре, али се исплати ИГРАТИ након 1. ЛВЛ-а. Мрзим што ме заседају захтеви за $ скоро одмах након што сам почео да играм игру, тако да 1 звездица од мене. Уреди: да, ваша апликација каже да пробате бесплатно па купите, само мислим да ни један ниво није довољан за одлучивање. Често купујем игре, али мрзим да трошим $ када игре не одговарају оглашеним информацијама, 1 кратак ЛВЛ ме не убеди.
Сјајно
Невероватна игра, одлична прича
За сада добро 👍