Post by starindosobi on Mar 9, 2022 10:55:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Revived Witch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Revived Witch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече пари ▞▞▞
▞▞▞ Revived Witch 2022 version ▞▞▞
Това е забавна игра с карти, които можем ръчно да преминаваме като октопат! Бойната система е интересна и различна, а waifu/съпрузите са добре проектирани.
Изключително p2w игра (буквално плащате за повече опити, ресурси и т.н.) всеки, който твърди обратното, се заблуждава. Смешно тежко смилане и много лоши проценти. Притежавам много малко UR и все пак някак си винаги дърпам фалшив UR, когато е негарантирано представен UR. Нещо е опасно, когато притежавам само 2 URs в целия пул от банери, но някак си винаги успявам да получа измама. Като се има предвид това, те най-малкото не са твърде скъперни с валута, но наистина няма значение, когато ставките са лоши.
този проблем продължава доста време, не мога да вляза в играта и вместо да го поправят, разработчиците препоръчват промяна между мобилен, wifi и vpn за игра. което е досадно и трябва да се повтори, за да работи
Не мога да вляза, задържа ме на екрана за влизане
Наслаждавам се на играта. Много герои се чувстват полезни и има много любов, вложена в това. Преводите са доста лоши.
играта толкова изостава. ps1 в този фон просто плавно final fantasy 8.тази игра с пикселна графика толкова изостава
Много хубава сладка игра, не толкова много действия, но това е страхотно, когато нямате много време под ръка.
Играх тази игра почти два месеца и бих искал да я оценя с пет звезди, само ако можете да решите проблема с влизането. Продължаваше да се връща към екрана за влизане и осъзнавам, че екранът за зареждане трябва да е този за лунната нова година, за да мога да вляза. Но непрекъснато получавах различен екран за зареждане
Изкуството е добро, но останалото е болезнено посредствено. Характерът мелене и призоваване са това, което бихте очаквали от стандартна мобилна игра. Въпреки това историята и битката са ужасни. Близо до диалоговия прозорец за качество на машинния превод през глава 3 от това, което видях. Също така, молете се да не бъдете ударени с боен бъг. Всички щети бяха нулеви, което води до безкрайни битки, които не могат да бъдат победени. Същото нещо се е случило и за изцеление. Изглежда напълно случайно, когато може да се случи.
Не мога да вляза в играта. Пише "неуспешно придобиване на информация за ресурсите на играта, проверете връзката си". Вътрешната ми връзка е добре. Поддръжка?
Потенциално отлична игра. Страхотно изкуство, вариация между 8-битова и висока разделителна способност, добра сюжетна линия и уникална комбинация от режими на игра. Въпреки това, битката е лишена от въображение и има малка причина да отидете ръчно. Би било хубаво да имам предизвикателно съдържание - играя малко повече от седмица като F2P и нищо не ме мотивира да се върна. Нещо, което изисква ръчно взаимодействие, а не просто смилане на повече материали за подобряване, би било оценено.
Връзката е твърде лоша. Дългосрочна поддръжка.
Играта е много хубава, харесвам дизайна на куклите. Самата гача система е много добра, лесно е да получите SSR и UR в сравнение с други гача игри, ще получите гарантиран UR след x призоваване. Геймплеят е интересен, за съжаление засега играта (току-що пусната) няма много съдържание, но това е разбираемо. Единственият недостатък на играта е консумацията на енергия; твърде високо, би било добре, ако може да намалее малко, не много като половина или четвърт, а около 5~10%, например от 30 на 27.
механика, стратегия, визуализация, дизайн на героите очевидно е от най-високо ниво, като играта вероятно ще продължи да играе играта.
Тази игра има добра графика и хубави кукли. Наистина харесвам играта, с изключение на това, че отнема твърде много време за регенериране на маната и използва твърде много мана за всеки сценарий. Бих искал да мога да играя повече от 20 минути наведнъж, но трябва да чакам около 8 часа, докато мама се регенерира. Освен това, ако действителните пари се изразходват, това, което получавате, наистина е надценено.
Здравейте, имам няколко коментара за тази игра. Изкуството е страхотно, така че продължавайте с добрата работа на разработчиците. Размерът на шрифта обаче е проблем. Думите са толкова малки, че трябва да напрягам очите си, за да се опитам да прочета казаното. Най-вече пощенската кутия, секцията за коментари за отделни знаци и записът за призоваване. Също така не разбирам какъв е смисълът на записа за призоваване, ако всичко, което ще ви каже, когато сте призовали. Трябва да го поставите на по-светъл фон и да издърпате героя.
Добра игра, но етапите струват твърде много издръжливост. Няма много източници за зареждане на издръжливост. Освежаването с душите става твърде скъпо след първата двойка. И моля, премахнете възклицанието от магазина, когато няма нови неща. Има го всеки път, когато се регистрирам отново и е досадно. Щях да похарча, но сега ме изключват. Не спазва определен график за поддръжка е досадно и разширенията се случват често. Offbanner боли, но забавна игра, така че 4 звезди хаха
Доста добре засега. Отне малко, за да сваля бойната система, но засега изглежда доста готино. Бих искал по-добри обяснения за различните системи и как работят, защото досега те не са били абсолютно никаква помощ
Съдържание и концепция мъдри 5 звезди. Големият проблем с тази игра е издръжливостта. Премахнете определените потове за издръжливост и разполагайте с материалните етапи (изкачване, мана, умения и оборудване) всички имат 10 безплатни игри на ден и играчите не могат да ги предизвикват отново до следващия ден. Това позволява на играчите да играят пасивно, докато се наслаждават на историята/събитията.Направете това и аз ще се свържа с Google, за да поискам 6 от 5 звезди за вашата игра (защото е много добра (също това е шега, не познавам никого в Google))
Битката е готина, основната история е малко бавна, с проучвания и основни пъзели. Изкуството и световният дизайн обаче са фантастични, така че оценявайте това.
Сладка игра, сладка графика, енергийната система е прилична. Енергията се регенерира бързо, въпреки че мисля, че правенето на неща струва твърде много. Няма много награди, с които да получите тегли.
Харесвам тази игра, но много пъти не може да се отвори тази игра, винаги черен екран, чакам 5 минути, но нищо не се случва
Всеки път, когато се извършва поддръжката, трябва да изчиствам данните и да изтегля отново играта, причината за грешката в връзката със сървъра .. yostar, можете ли да поправите този проблем, изглежда, че тази грешка е пренебрегвана, трябва да губя време в изтеглянето на всяка поддръжка, мразя я. Измъчва ме
Обичам играта, но издръжливостта е истински проблем тук.. не само историята струва твърде много издръжливост, но и еликсирът за издръжливост също може да изтече, което прави комисионната от 100 точки също се чувства безполезно и в крайна сметка само изпълнявам ресурсите и изключвам играта. моля, направете отвара за издръжливост без дата на изтичане
Времето, което можете да отделите, е оскъдно, защото издръжливостта е кратка. Следователно по-кратки потоци или липса на стрийминг на това съдържание, което често води до това, че общността на игрите забравя за играта. Което кара и посветените играчи да напуснат. Мнозина искат подходяща гача, на която общността може да се наслаждава заедно, без да вършите работа за 8 минути. Ако общността за поточно предаване пусне тази игра, така че други ще последват примера. Въпреки колко изискана и красива е играта. Надяваме се, че разбирате.
Моля, добавете функция като скриване на номера на щетите или коригиране на графики, тъй като твърде много текст за повреда в същото време наистина кара играта да изостава
Revived Witch Juegos de rol ehs
Не е за обикновен играч, трябва да сте доста инвестирани в тази игра, за да стигнете донякъде, по отношение на парите и времето. Нуждаете се от добър комплект кукли, разбира се, 3 кукли биха могли да ви помогнат, но след седмица 2 на игра изглежда, че имате нужда от поне 6 добри кукли, но това изисква тежко смилане и няма функция за пропускане. Така че да кажем, че една кукла се нуждае от 40 нещо, за да надгради уменията си, един етап ви даде 4, това означава, че трябва да направите етапа ръчно 10 пъти за една кукла, да не говорим за изискванията за издръжливост
В лодката с всички останали тук, съвсем наскоро се върнах от пауза, за да открия, че съдържанието все още е рядко. Въпреки това, сегашното събитие е почти невъзможно за мен да завърша напълно.
Това е страхотна игра. Единственият ми проблем е издръжливостта, толкова е малка, че мога да играя само 10-15 минути на ден, най-много 20. Иска ми се да има повече издръжливост или по-малко консумация на издръжливост при игра.
Винаги ми е малко издръжливост, така че не мога да играя. Каква безполезна игра.
Sausage Wars.io Arcade hggu
Играта може да е по-добра, харесва ми идеята как се играе играта, но играта е настроена за китове и кракени, за да могат сами да играят срещу огромното мнозинство от f2p ще паднат, когато предизвикат пълни ежедневни задачи и pvp и малки допълнителни неща за около 30 минути. Издръжливостта отнема много време, за да се върне, като повечето етапи се нуждаят от 20-40 издръжливост на бягане е малко бавно. Без значение колко пъти това се изтрива, то ще се върне.
Добре, имам тази игра вече повече от месец и всичко, което имам да кажа, е, по дяволите. Обичам тази игра. Когато ми е писнало от скука, това е приложението, което веднага отварям. Ще изтегля ли това отново? разбира се 10/10. "Как е вашият опит като свободен за игра играч?" Адски добре всъщност. Не съм наистина експерт, когато става въпрос за гача игри като тази, но досега не съм срещал грешка, която е ОСНОВНА. Добра игра, ако трябва да убиете време.
Това е добре направена игра по рода си. Единственото разочароващо нещо е издръжливостта.
Така. Забавлявайте се за няколко дни, след което ще се разочаровате, че няма какво друго да правите поради ниската наличност на издръжливост срещу високата цена на издръжливост на подземията. Опитах се да се задържа, но играта загуби блясъка си поради няколко други причини. Единственото спасение е превъзходната графика и красивия bgm. ДЕИНСТАЛИРАНО.
Добра игра, но между събитията е много дълга. Не много по отношение на геймплея.
Винаги грешка, когато искате да актуализирате. Пакет винаги грешка
Това е наистина добра игра! Обичам историята, но... Тя се срива постоянно. Не само това, по-често той спира да ви позволява да взаимодействате с всичко и остава в безкраен екран за зареждане. Преводът в най-добрия случай е тромав и в някои моменти е трудно да се разбере какво казват героите. Така че, въпреки че е добра, забавна игра, не мога да дам повече от 3*.
Revived Witch Role Playing yqr
Играта е в лошо състояние (разработчиците и кръчмата вече трябва да знаят какво липсва на играта), не съм сигурен, че ще успее да остане жива за дълго време, сега започват да пускат банери много бързо, това ме притеснява. Най-голямата ми притеснение е, че те обичам да добавям скинове в играта, но все още нямам метод за получаване на валутата, без да плащате с irl пари
Обичайте изкуството и героите. Движението в основната история е малко разочароващо
Забавна rpg игра със страхотно изкуство и прилична дълбочина. Доста е любезен към мен за тарифите за гача, така че мисля, че заслужава оценката, която оставям засега
страхотна игра! съдържа прекрасна музика и елегантен дизайн на героите, сега не мога да го оценя с 5 звезди, защото вярвам, че все още може да се подобри, особено в съдържанието на качеството на живот и се надявам на повече функции!
Revived Witch ভূমিকা নিয়ে খেলা utg
дублираните UR не струват буквално нищо, така че губите всичките си призовки. Няма гаранция за получаване на постоянен символ и дубликатите не струват нищо и не се премахват от банерите.
Играна около 3 дни, досега играта е сладка, но първата глава изглежда непълна. Имам 23/62 символа, но никой не изглежда да има дълбочина или да е интересен в сравнение с Epic 7 и Illusion Connect. Изглежда приятелски настроен към новите играчи поради 100 преобръщания, но втора глава се нуждае от известно смилане, дори ако имате 2 от най-силните герои (оценени от общността). Това обаче добавя приятно предизвикателство, но изглежда твърде рано в историята за моя вкус. Играта е сравнително нова, така че ще има подобрения
okish за мобилна игра. трябваше да докира звезда, поради тип отбор, който силно ограничава състава на отбора.
Струва си да се играе. Встъпителната музика лекува сърцето ми и героите са супер каваи. Редактиране: можете ли да добавите друг начин да получите повече издръжливост.
Лош геймплей и ужасно обслужване на клиентите. Моят герой е заседнал на едно и също място от три дни.. Свързах се с разработчиците за решение. Не си губете времето тук.
Revived Witch Rollenspiele wio
Revived Witch Nhập vai tcza